Sentry Page Protection

De Klaverjasclub zal gedurende de zomermaanden haar twee-wekelijkse kaartmiddag voortzetten. We spelen dan zoveel mogelijk in de prachtige entourage van de sociëteit tuin. Dit biedt ook een mooie gelegenheid om onze leden informeel kennis te laten maken met dit boeiende en gezellige spel zoals wij dat spelen.

Het is een leuk, ontspannen spel dat zowel serieus als op een nonchalante, gezellige manier gespeeld wordt, waarbij plezier bovenaan staat. Het spel is redelijk makkelijk te leren met een paar vrij eenvoudige regels. Het tendeert ernaar om lef te belonen en honoreert daarnaast ook evident inzicht en routine. Spelen helpt overigens om hersens  en geheugen in conditie te houden....
Gewoonlijk wordt het spel met vier mensen rond één tafel gespeeld maar bij ons kan dit ook met drie mensen gespeeld worden: beide mogelijkheden hebben hun specifieke charme en garanderen een flexibele tafelbezetting. 
Wij spelen altijd in de “even” weken van het jaar op Donderdag middag van 15:00-17:00 uur.
Tijdens deze bijeenkomsten maken wij u -zo nodig- vertrouwd met Klaverjassen in het algemeen en met de “Middelburgse” variant in het bijzonder.

Een compacte en heldere informatie over het spel, zoals de algemene regels, de variant “Middelburgs” en de puntentelling, mailen wij U graag toe; een verzoek hiertoe met eventuele vragen, kunt naar één van de hieronder opgegeven mailadressen sturen. 

U bent van harte welkom en u kunt altijd zonder afspraak langs komen.

Chris de Vreeze...... chris.devreeze@hetnet.nl
Teije Kater.............. teijekater@gmail.com

Member Login
Welcome, (First Name)!

Forgot? Show
Log In
Enter Member Area
My Profile Log Out